دانلود(دانلود طرح توجیهی كارخانه توس چيني 13ص 1396)

دانلود طرح توجیهی كارخانه توس چيني 13ص 1396|1575261|ano34019153|,کارخانه,توس,چینی,13صشنبه,مورخ,2 12 82,به,بازدید,ازکارخانه,توس,چینی,واقع,درسه,راه,فردوسی,جاده,قدیم,قوچان,رفتیم,,,دانلود طرح توجیهی کارخانه توس چی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان دانلود طرح توجیهی كارخانه توس چيني 13ص 1396 هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 13

شنبه مورخ 2/12/82 به بازديد ازكارخانه توس چيني واقع درسه راه فردوسي جاده قديم قوچان رفتيم .

تاريخچه :

اين كارخانه درسال 1370 بامساحتي برابر 160000 هكتارتاسيس شده است كارخانه درحال توسعه وپيشرفت است به طوري كه قسمت وتوسعه آن بامسافتي بالغ بر 75×450 متر تا 3 الي 4 ماه ديگر مورد بهره برداري قرارخواهد گرفت . كادرمتخصصين كارخانه شامل مهندسين شيمي وسراميك مي باشد وتعداد پرسنل كاري آن 450 نفر است كه اكثر قريب آنها خانم مي باشند درحال حاضر توليد روزانه كارخانه درحدود 3500 محصول مي باشد اين كارخانه لوح تقدير وكيفيت برتر راازكشورهاي فروژ , آمريكا , انگليس , وآلمان دريافت نموده است ودارنده استانداردملي مي باشد وبه عنوان واحد نمونه درچندين سال ازجمله سالهاي 75 و 78 شناخته شده است . ازديگرافتخارات كارخانه استفاده ازظروف اين كارخانه دراجلاس سران كشورهاي اسلامي مي باشد. درحال حاضر فقط به كشورهاي عربي وآلمان صادرات دارد.

مراحل قبل ازتوليد :,

1-1-طراحي : طرح ها و شكل هاك محصولات توس چيني برگرفته ازكاتالوگهاي خارجي است ضمن اينكه تغييراتي توسط طراحان كارخانه روي آنها صورت مي گيرد وبه طور معمول هر 5/1 الي 2 سال طرح هاك جديدي وارد بازار مي شود.

2-1 مواد اوليه : مواد اوليه موردنياز سنگ آهك , فلوسپار وكائولين مي باشد كه ازمعادن داخل وخارج از كشور تهيه مي شود.

مراحل توليد :

1-2- آسياب : مواد اوليه به قسمت سنگ شكن كه خارج ازكارخانه است منتقل شده وبه قطعات كوچكتري تقسيم مي شود اين قطعات وارد مخازن درحال چرخش به نام بالمين مي شود كه توسط گلوله هايي كه داخل مخازن موجود است سنگها آسياب شده وبه پودر تبديل مي شود.

2-2- جرم گيري : مواد پودرشده ممكن است داراي ذرات آهني باشند كه باعث ايجاد لكه هاك سياه برروي محصول مي شوند وازاين طريق كيفيت محصول راپايين مي آورند به همين دليل توسط دستگاه منگنت ذرات آهن راازآن جدا نموده تا پودر مناسب به دست آيد.

3-2- تهيه خمير چيني : بااضافه كردن آب به پودرسنگ , دوغاب به دست مي آيد. اين دوغاب توسط لوله هايي به دستگاهي كه داراي الكلهاي ريزي مي باشد برده شده تابه دوغاب صاف تبديل شود. دوغاب صاف شده توسط دستگاه فيلتر پرس تحت فشار قرارمي گيرد تاآب اضافي آن خارج شود به خمير توليد شده دراين مرحله كيك مي گويند قسمتي ازكيك توسط((الكترودر)) به صورت استوانه درمي آيد كه به آن كالباس مي گويند . مولكولها دركالباس به صورت منظم ودايره وار قرار دارند وفرق آن باكيك دراين است كه هيچ هوايي درآن وجود ندارد درغير اينصورت باعث توليد حباب درچيني مي شود كه باعث ترك خوردن محصول مي شود. كالباس ها درسايزهاي مختلف ازجمله 10 ، 12 و16 تهيه مي شوند.

4-2- فرم دهي :

1-4-2- قسمت فرم دهي : دراين قسمت كالباسها توسط كالباس بر برش داده مي شوند و به ورقه ها ي يكساني تبديل مي شود . هرورقه كالباس روي قالبي گچي قرار مي گيرد وتوسط كلگي از بالما والپيندل ازپايين فرم داده مي شود وقسمتهاي اضافي آن به صورت دستي برداشته مي شود ، سپس وارد خشك كن بادرجه حرارت 80 تا 90 درجه مي شود.

براي مثال بشقاب ها وقتي فرم داده مي شود ، سپس وارد خشك كن مي شود ويك دورمي چرخند بعد از اينكه مقداري خشك شوند به وسيله ساك شن ازروي قالبهاي گچي به خشك كن بعدي منتقل داده مي شوند درخشك كن بعدي كاملا خشك شده سپس بوسيله مسئول آن قسمت جمع آوري شده وبه قسمت بعدي منتقل مي شود.

2-4-2- ريخته گري : به قسمتي ازكيك كه براي تهيه چيني ها ي هوايي كه حجم بيشتري دارند مثل قندان – كوري و… استفاده مي شود , مقداري روان ساز اضافه شده وبه دوغاب تبديل مي شود . اين دوغاب توسط شيلنگ درون قالبهاي ريخته گري گچي ريخته مي شود زمان ماندن دوغاب معمولا 6 تا 8 دقيقه است كه اين زمان به عمق قالب وضخامت آن بستگي دارد. درمرحله بعد قالب رابرمي گردانند تا دو غاب اضافي آن خارج شود سپس قالبها رابه حالت اوليه برمي گردانند . بعد اربرداشتن درقالب ، لبه اضافي آنرا جدا مي كنند ووسيله فرم داده شده رااز آن خارج مي كنند ، وسايلي مانند نمكدان كه نياز به سوراخ دارند رابا شابلون سوراخ مي كنند .

5-2- پرداخت : ازسمباده براي صاف كردن سطوح زبر واز اسفنج براي ازبين بردن لكه ها وبرجستگي هاك شيت وروي بشقاب استفاده مي شود. سپس محصولات وارد خشك كن بادرجه حرارت 1000 درجه مي شوند دراين مرحله محصولاتي كه خراب شده اند قابل بازيافت هستند.

6-2- كوره : قبل از ورود وسايل به كوره به محل تماس آنها باواگن حمل ، اسفنج كشيده مي شود ، سپس محصولات دركوره بيسكويت بادرجه حرارت حدود 1000 درجه به مدت 24 تا 26 ساعت نگهداري شده ودرمرحله بعد به كوره لعاب وارد مي شوند كه زمان نگهداري آنها دراين كوره 5 تا 6 ساعت مي باشد . بعد از خروج ازكوره اشياء توسط ساگر به قسمت بعدي منتقل مي شوند.

7-2- درجه بندي : دراين بخش اشياء برحسب كيفيت به درجه ها ي يك ، دو و سه تقسيم مي شوند وچيني ها ي ترك خورده جدا مي شوند . بهترين مارك وطرح به محصولات درجه 1 اختصاص دارد.

طرح ها ي روي چيني زرد رنگ مي باشد كه قسمتهاي خالي آن سفيد است . بعد از قرار گرفتن داخل آب مانند عكس برگردان روي بشقاب خيس چسبانده مي شوند وتوسط پلاستيك روي طرح ها مورد نظر ايجاد شود.

8-2- بسته بندي وانبا ر : براي بسته بندي محصولات چيني آنها را دسته بندي كرده وبانايلون مي پوشانند وسپس وارد انبار مي كنند.



مطالب دیگر:
پاورپوینت میکروارگانیسم ها پاورپوینت نالنا پاورپوینت نان فانتزي پاورپوینت نانو سیالاتn1 پاورپوینت نانوتكنولوژي8 تحقیق در مورد شکافهای اجتماعی در ایران پاورپوینت نانولوله هاي كربني؛ از سنتزتا كاربرد پاورپوینت ناهنجاری‌های بدنی در دانش‌آموزان تحقیق در مورد طبقه بندي خاك 9 ص پاورپوینت نحوه احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن 30 اسلاید پاورپوینت نتPM تحقیق در مورد طرح امنيت اجتماعي پاورپوینت نجات دادن یک نفر تحقیق در مورد طرز کار موتور موشک های فضایی پاورپوینت نرم افزار front page 13 اسلاید پاورپوینت نحوه صحیح ارسال نمونه های پاتولوژی تحقیق در مورد عقيم سازي حشرات تحقیق در مورد عايقكاري رطوبتي تحقیق در مورد عملكرد فيزيكي بخش كشاورزي واحد هومند آبسرد سال 1382 16 ص پاورپوینت نحوه تنظیم موافقتنامه استانی تحقیق در مورد عملیات اجرایی ساختمان تحقیق در مورد فرآيند جلسه مشاوره و درمان 8ص تحقیق در مورد فرایند انجماد مواد غذایی 10ص تحقیق در مورد فقر، طلاق 23 ص تحقیق در مورد فیزیککشش و فشار