دانلود(دستور العمل اجرايي صدور مجوز استفاده از ظرفيت خالي كارخانه هاي محصولات غذايي،آشاميدني و آرايشي و بهداشتي)

دستور العمل اجرايي صدور مجوز استفاده از ظرفيت خالي كارخانه هاي محصولات غذايي،آشاميدني و آرايشي و بهداشتي|50686275|ano34019153|
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان دستور العمل اجرايي صدور مجوز استفاده از ظرفيت خالي كارخانه هاي محصولات غذايي،آشاميدني و آرايشي و بهداشتي هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

حجم فایل : 92.7 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 24
بسم الله الرحمن الرحيم اداره كل نظارت بر مواد غذايي ، بهداشتي ،آرايشي و بهداشتي
اداره برنامه ريزي ، آموزش و اطلاع رساني
سفارش دهنده با شماره پروانه ساخت خود و نام تجاري خود درخواست استفاده از ظرفيت خالي سفارش گيرنده را دارد مدارك مورد نياز:
1) درخواست كتبي مدير عامل شركت سفارش دهنده
2) كپي برابر اصل پروانه ساخت معتبر سفارش دهنده كه توسط دانشگاه تحت پوشش برابر اصل شده است
3) تعهد كتبي مسئول فني و مدير عامل شركت سفارش گيرنده مبني بر نظارت بر توليد محصول موضوع سفارش
4) كپي طرح برچسب تائيد شده سفارش دهنده كه علاوه بر مواد مندرج در ماده 11 قانون مواد خوراكي ،آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي موارد ذيل در آن ذكر شده باشد:
نام و آدرس سفارش گيرنده و جمله بنا به سفارش واحد سفارش دهنده بر روي برچسب 5) تعهد كتبي سفارش دهنده مبني بر توانايي رديابي و نظارت عاليه بر محصول موضوع سفارش
6) صدور مجوز مربوطه طبق فرم شماره 1
تبصره : در صورتي كه سفارش دهنده درخواست كند با نام تجاري غير از نام تجاري ثبت شده در پروانه ساخت خود محصول توليد شده طبق فرم شماره 1مجوز مربوطه پس از ارائه مدارك مورد نظر صادر گردد
7) كپي برابراصل قرارداد منعقد في مابين واحد سفارش دهنده و سفارش گيرنده كه نام تجاري ،شماره پروانه ساخت معتبر و نام محصولات مورد سفارش و مدت قرارداد در آن اشاره شده باشد
سفارش دهنده با شماره پروانه ساخت خود و نام تجاري خود درخواست استفاده از ظرفيت خالي سفارش گيرنده را دارد ارزيابي واحد سفارش گيرنده:
سفارش گيرنده بايد پروانه ساخت معتبر محصول مورد سفارش يا محصول همسان را داشته باشند.منظور ازمحصول همسان محصولي است كه تجهيزات و امكانات فني و بهداشتي مورد نياز براي توليد مشابه محصول داراي پروانه ساخت و تائيد شرايط توليد محصول مورد سفارش بنا به تشخيص دانشگاه علوم پزشكي مربوطه را داشته باشد.
تبصره:
لازم به ذكر است تضمين سلامت و كيفيت محصول توليدي بر عهده واحد سفارش گيرنده بوده و تضمين سلامت و كيفيت،نگهداري،عرضه وتوزيع محصول بر عهده واحد سفارش دهنده مي باشد. سفارش دهنده با شماره پروانه ساخت خود و نام تجاري خود درخواست استفاده از ظرفيت خالي سفارش گيرنده را دارد فرم شماره 1
واحد توليدي

سلام عليكم
احتراما ً بازگشت به نامه شماره مورخ با توجه به دستورالعمل شماره مورخ وقرارداد ارائه شده به شماره مورخ توليد و بسته بندي محصول/محصولات با نام تجاري در موسسه به شماره ساخت مشروط به درج جمله به سفارش موسسه و رعايت كليه ضوابط و مقررات مربوطه مقبول مسئوليت كيفيت محصول و مطابقت با فرمولاسيون و استاندارد مربوطه توسط كارخانه سازنده از نظر اين معاونت بلامانع مي باشد.همچنين مسئوليتهاي حقوقي ناشي از صدور اي...



مطالب دیگر:
🔥تحقیق درباره انواع تجارت الكترونيك🔥تحقیق درباره انواع تقطیر🔥تحقیق درباره انواع جوش🔥تحقیق درباره انواع جوشكاري🔥تحقیق درباره انواع چاپ پارچه و چاپ🔥تحقیق درباره انواع حرکت درمانی 28 ص🔥تحقیق درباره انواع حسابداری🔥تحقیق درباره انواع حساب‌ها و کدینگ آنها در حسابداری 19 ص🔥تحقیق درباره انواع حملات در شبکه های کامپيوتری🔥تحقیق درباره انواع خاك🔥تحقیق درباره انواع خط 9ص🔥تحقیق درباره انواع خطوط مخابراتی🔥تحقیق درباره انواع خوردگي و معيارهاي تقسيم بندي آن 13 ص🔥تحقیق درباره انواع دقت 12ص🔥تحقیق درباره انواع دماسنج ها🔥تحقیق درباره انواع دماسنجه1🔥تحقیق درباره انواع دماسنجها 11 ص🔥مقام صبر 4 ص🔥مقام و منزلت زن در قرآن🔥مقاومت علف هاي هرز به علف كش ها🔥مقاومت-و-ديود🔥مقايسه سيستم🔥مقايسه مباني فكري و سنت شعري رودكي و نيما يوشيج2🔥مقدمه ای بر زبان Ruby 13 ص🔥مقدمه اي بر اهميت جنگلها و مراتع